It is currently December 3rd, 2022, 6:35 am



Post new topic Reply to topic  [ 72 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
 Post subject: Re: [forum.dirtywarez.com] Problems.
PostPosted: July 21st, 2015, 12:36 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: March 10th, 2011, 11:14 pm
Posts: 12010
Location: Earth
Tested. Everything works fine in current version.

_________________
themaPoster | themaCreator | themaManager | themaLeecher | themaRegister


Top
 Profile  
Reply with quote  
Fikper.com - Cloud Storage - PPS / PPD
 Post subject: Re: [forum.dirtywarez.com] Problems.
PostPosted: September 7th, 2021, 2:46 pm 

Joined: November 6th, 2013, 7:23 pm
Posts: 18
i just updated to latest version

getting this error admin

The following error occurred:<\/h2>\n\t\t\n\t\t
\n\t\t\n\t\t\tPlease select a prefix.<\/label>\n\t\t\n\t\t<\/div>\n\t\n<\/div>","_visitor_conversationsUnread":"0","_visitor_alertsUnread":"0"}

i set prefix id, still shows error


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [forum.dirtywarez.com] Problems.
PostPosted: September 7th, 2021, 5:31 pm 
User avatar

Joined: March 15th, 2011, 5:44 pm
Posts: 117
Newtech wrote:
i just updated to latest version

getting this error admin

The following error occurred:<\/h2>\n\t\t\n\t\t
\n\t\t\n\t\t\tPlease select a prefix.<\/label>\n\t\t\n\t\t<\/div>\n\t\n<\/div>","_visitor_conversationsUnread":"0","_visitor_alertsUnread":"0"}

i set prefix id, still shows error


For User friendly host use "37" and will work. Or use the Prefixes finder in the app.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [forum.dirtywarez.com] Problems.
PostPosted: September 7th, 2021, 5:55 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: March 10th, 2011, 11:14 pm
Posts: 12010
Location: Earth
Small bug in new version.

Fixed for next update (4.64).

Will make alpha available.

Edit: here it is: viewtopic.php?f=2&t=10817

_________________
themaPoster | themaCreator | themaManager | themaLeecher | themaRegister


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [forum.dirtywarez.com] Problems.
PostPosted: September 8th, 2021, 4:33 am 

Joined: November 6th, 2013, 7:23 pm
Posts: 18
Problem solved with the update admin, thanks so much for the hard work.

@ stefan-te , thanks for the reply.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [forum.dirtywarez.com] Problems.
PostPosted: January 30th, 2022, 2:20 pm 

Joined: April 17th, 2012, 4:05 pm
Posts: 50
I have a problem with dirty warez, the program TP replaces my website address on google.com


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [forum.dirtywarez.com] Problems.
PostPosted: January 30th, 2022, 2:31 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: March 10th, 2011, 11:14 pm
Posts: 12010
Location: Earth
You have an issue with your IP. They recently blocked some IPs and literally redirecting to google.com (that's their decision).

You can disable checking for domain changes in "CONFIG" -> "Other", but you would need to manually update if some other sites will actually change their domain name.

I will improve to ignore "google.com" and won't change to that automatically at least for next update.

_________________
themaPoster | themaCreator | themaManager | themaLeecher | themaRegister


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [forum.dirtywarez.com] Problems.
PostPosted: June 12th, 2022, 11:22 am 

Joined: May 28th, 2022, 6:49 pm
Posts: 6
I too have same issue sometimes


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [forum.dirtywarez.com] Problems.
PostPosted: June 12th, 2022, 12:04 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: March 10th, 2011, 11:14 pm
Posts: 12010
Location: Earth
Check the answer above. Make sure you're using the latest version (4.75 at the moment).

_________________
themaPoster | themaCreator | themaManager | themaLeecher | themaRegister


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [forum.dirtywarez.com] Problems.
PostPosted: September 9th, 2022, 1:15 am 

Joined: December 16th, 2019, 7:54 pm
Posts: 53
Got some strange output with themaPoster:

Image

After edit looks this: seems like code is closed in wrong place

Image

After manual editing:

Image

Image

Any solution to this?

Here is code in tP:

Image

Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [forum.dirtywarez.com] Problems.
PostPosted: September 9th, 2022, 7:37 am 
Site Admin
User avatar

Joined: March 10th, 2011, 11:14 pm
Posts: 12010
Location: Earth
Send me .txt file with full original post via PM.

Edit:

just bad replacement. It should be like this:
Code:
(?mis)\s?\[remove\].*?\[/remove\]\s*

_________________
themaPoster | themaCreator | themaManager | themaLeecher | themaRegister


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [forum.dirtywarez.com] Problems.
PostPosted: November 24th, 2022, 2:51 pm 

Joined: November 24th, 2022, 2:50 pm
Posts: 1
Thank you very much, Freddy :)


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 72 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC